Semester på hemmaplan i år

Nu står sommaren i blom och vi är redo för semester. Vår efterlängtade semester som vi kämpat för och drömt om hela året.

Några har säkerligen planerat utförligt vad de ska göra och vart sommarens resa bär i väg. Men för er som ännu inte har bokat flyget utomlands, eller era hotell längs med den långa bilrutten ända ner till Holland finns det många andra möjligheter till en alldeles fantastisk sommar.

Det behöver inte alltid vara så komplicerat. Det ni egentligen behöver för en lyckad gammal, hederlig bilsemester är vanligtvis inte så mycket. Viktigast är egentligen att packa ner ombyte till barnen. Luftmadrasser, badleksakerna och handdukar kan ni inte ta med för många utav. Picknicktillbehör och några spel att roa er med under regniga dagar. Eftersom vi alla vet att regnet ingår under vår svenska semester. För att få lite extra semesterinspiration kan du även ta en titt på nätet.

Sist men inte minst så är boendet är väldigt viktigt, det beror på hur bekväma ni är. Om ni trivs i tält eller kanske hellre föredrar att sova i en husvagn. För många av oss som reser med barnen kan det vara bekvämare att hyra en stuga. Vilket innebär en högre komfort, mat och tvätt möjligheter.