Solglasögon för resor

Har det äntligen blivit dags för en resa? Glöm då inte solglasögonen. Oavsett om resan går till varmare breddgrader eller om du stannar i Sverige behöver du skydd mot solens starka strålar.

Skydda dina ögon

Solglasögonen är nämligen inte enbart en fin accessoar utan ett måste för att förhindra sjukdomar och skador på dina ögon. Solens skadliga UV-strålning kan leda till både snöblindhet och grå starr. Det är därför viktigt att välja ett par med riktigt UV-skydd. Om du väljer solglasögon som är CE-märkta kan du vara säker på att du får ett bra skydd mot både UVA- och UVB-strålning.

Solglasögon – En snygg accessoar

Solglasögonen är såklart inte bara ett skydd utan även en accessoar som kan förhöja stilen. Beroende på vilken modell du väljer kan du helt förändra din look. Från stilren till retro eller ultramodern. Trenderna för solglasögon skiftar snabbt och det stora utbudet online gör det möjligt att hitta något inom alla prisklasser. Om du inte är så trendkänslig är ett par klassiska bågar att föredra. Med ett par tidlösa solglasögon ser du alltid trendig ut. Är du på jakt efter de perfekta solglasögonen för resan?